طريقة لعمل احلي دوريتوس في البيت وازاي نعمله بالمكهات المحتلفة ويكون اصح بكتير واخف :)
2 ك دقيق ذرة
1 م ص ملح
3/4 ك ماء دافئ
1 م ك زبدة
زيت
1- يقلب الدقيق الذرة مع الملح ويفرك مع الزبدة ثم اعجنيها باضافة الماء شوية بشوية لحد ما تكون عجينة متماسكة لا تاخذ اكتر من 4 دقائق
**هنا الوقت المناسب لاضافة النكهة (مكعب مرقة دجاج او مكعب مرقة لحم - جبنة رومي مبشورة - بودرة جبنة - شطة وبشر ليمون - )وتعجن مع الدقيق جيدا
2- كوريها كور قطرها 4 سم ثم بين طبقتين من الكلين فيل او الاكياس البلاستيك افرديها اما بالنشابة او بقاعدة طاسة ثقيلة وتترك لترتاح قليلا ثم تقطع لمثلثات
3- اما أنك تقليها في زيت غزير او ضعيها في الفرن علي ورق فويل بعد رشها بقليل من الزيت وتترك حتي تحمر وتقرمش تماما
وبالهنا والشفا