Be The Chef
Enjoy Cooking
مع داليا سالم
Home » » الضلوع المشوية بصوص الباربكيو الحار

الضلوع المشوية بصوص الباربكيو الحار

Written By داليا سالم on الجمعة، 28 أكتوبر 2011 | 3:32 م

من احلي الاطباق وتعتبر تغيير للمشاوي التقليدية مع الصوص بالباربكيو الحار يمممممممممممممي 

 1/2 1 كيلو ضلوع متصلة مش متقطعة
1/2 ك صويا صوص
 1/2 2 ك صوص باربكيو
1/4 ك هوت صوص
1 م ك جنزبيل مطحون
1/2 م ك قرفة
فلفل اسود - جوز الطيب - كبابة صيني - ورق لوي مطحون ناعم

1- نخلط كل المكونات مع 1 1/2 ك من الباربكيو  مع بعض جيداثم تتبل بها الضلوع وتترك فيها لاكبر وقت ممكن
2- ترفع من الصوص وتوضع علي الشواية وتشوي ببطء مع ترطيبها من وقت لاخر بباقي التتبيلة  ثم نخلط الهوت صوص واباقي صوص الباربكيو وتدهن بها بعد اكتمال نضجها وتترك ل5 دقائق علي الشواية ثم تقدم وبالهنا والشفا

قدميها مع قليل من الارز بالبندق والغارماسالا لمزيج من النكهات فريد ومتميز ولتجربة جديدة لكي ولكل افراد اسرتك :)
SHARE

About داليا سالم