نفس الوصفة سهلة وبسيطة ولكن الابهار في طريقة تزيينها السهلة جداااااااااااااااا
نفس طريقة عمل السويسرول علي اللينك التالي
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=220694988007510&set=a.115825028494507.19994.115816548495355&type=3&theater
1 1/2 ك كريمة لباني مخفوقة
1/2 ك شوكولاته ذائبة
2 بياض بيضة
1 ك سكر
1/2 ك سكر بودرة
1 م ص فانيليا
1/2 ك ماء
1- اعملي السويسرول بنفس الطريقة المذكورة في اللينك السابق
2- جهزي الحشو بخفق الكريمة مع الشوكولاته واحشي بها السويسرول ولفيه جيدا ثم يترك ليرتاح بالثلاجة
3- نجهز المارينج للتغطية
نخفق بياض البيض حتي يكون رغوة بيضاء ثم اضيفي علي السكر البودرة معلقة معلقة في نفس الوقت ارفعي السكر مع الماء علي النار ليغلي ثم اضيفي الفانيلا ثم بعد ان يغلي ارفعيه وابدائي بصبه علي البياض المخفوق ببطء ومع الخفق بشدة حتي يمتزجوا جيدا واستمري في الخفق حتي يسمك القوام وتحصلي علي لون لامع جميل
4- قومي بتغطيه السويسرول بالمارينج بظهر معلقة لعمل شكل فني غير منتظم ثم blow torch امام ضيوفك قومي بتحمير وجهها
او تحت الشواية حتي تاخذ لون ذهبي جميل ثم تقطع وتقدم
نفس طريقة عمل السويسرول علي اللينك التالي
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=220694988007510&set=a.115825028494507.19994.115816548495355&type=3&theater
1 1/2 ك كريمة لباني مخفوقة
1/2 ك شوكولاته ذائبة
2 بياض بيضة
1 ك سكر
1/2 ك سكر بودرة
1 م ص فانيليا
1/2 ك ماء
1- اعملي السويسرول بنفس الطريقة المذكورة في اللينك السابق
2- جهزي الحشو بخفق الكريمة مع الشوكولاته واحشي بها السويسرول ولفيه جيدا ثم يترك ليرتاح بالثلاجة
3- نجهز المارينج للتغطية
نخفق بياض البيض حتي يكون رغوة بيضاء ثم اضيفي علي السكر البودرة معلقة معلقة في نفس الوقت ارفعي السكر مع الماء علي النار ليغلي ثم اضيفي الفانيلا ثم بعد ان يغلي ارفعيه وابدائي بصبه علي البياض المخفوق ببطء ومع الخفق بشدة حتي يمتزجوا جيدا واستمري في الخفق حتي يسمك القوام وتحصلي علي لون لامع جميل
4- قومي بتغطيه السويسرول بالمارينج بظهر معلقة لعمل شكل فني غير منتظم ثم blow torch امام ضيوفك قومي بتحمير وجهها
او تحت الشواية حتي تاخذ لون ذهبي جميل ثم تقطع وتقدم