Be The Chef
Enjoy Cooking
مع داليا سالم
Home » » سويسرول الكاسترد

سويسرول الكاسترد

Written By داليا سالم on السبت، 31 مارس 2012 | 12:52 م



مقدارمن عجينة السويسرول كما باللينك التالي
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=220694988007510&set=a.115825028494507.19994.115816548495355&type=3&theater

2 بيضة 
1 1/2 ك لبن 
1/2 ك سكر 
1 1/2 م ك نشا 
1 م ص فانيليا 
6 م ك سكر 
1 م ك قرفة 


1- اعملي السويسرول بنفس الطريقة الموجودة علي اللينك السابق


2- اخفقي البيض مع النشا وقليل من اللبن البارد ثم قومي برفع اللبن يغلي علي النار مع السكر حتي يذوب السكر ثم بعد ان يغلي  قومي بصبه علي خليط البيض شوية بشوية مع الخفق الشديد ثم ارفعيه مجددا علي النار  مع الخفق بمعلقة خشب حتي يسمك القوام يرفع ويفرغ في اناء بارد جاف ويغطي حتي يبرد 


3- افردي السويسرول ورشيه بقليل من السكر البودرة ثم رشة من القرفة ثم احشيه بالكسترد ولفيه جيدا ثم اتركيه ليهداء بالثلاجة ثم قومي قبل التقديم برشه بقليل من السكر البودرة والقرفة وبالهنا والشفا


SHARE

About داليا سالم