Be The Chef
Enjoy Cooking
مع داليا سالم
Home » , , » باستا بيتزا بصوص الباربكيو

باستا بيتزا بصوص الباربكيو

Written By داليا سالم on الأحد، 27 نوفمبر 2011 | 12:54 م

طبق كده سهل وسريع ولذيذ وما ينفعش معاه الريجيم لانك اول ما تذوقي اول قطمة حتفضلي وراء الصينية لحد ما تخلصيها  ههههههههه
وده علي ضمانتي


المقادير :
500 غرام بيني باستا (مكرونة فرن)
1/2 ك زيتون اسود مخلي
2 حبة فلفل اخضر رومي مقطع
1 1/2 ك صوص باربكيو (ممكن تستخدمي عبوة هاينز الصغيرة )
500 غرام صدور دجاج مقطعة مكعبات
1 1/2 ك موزاريلا
1 ك بارميزان
مستردة
ملح- فلفل اسود - زعتر


1- تسلق المكرونة في ماء مغلي مملح حتي تصبح الدينتي
2- نرفع قليل من الزيت ونشوح قطع الدجاج وتتبل بالملح والفلفل والزعتر  وتقلب حتي تستوي وتحمر ثم نضيف 1/2 كمية صوص الباربكيو
3- تقلب كل المكونات معا من موزاريلا  وفلفل اخضر وكمية صوص الباربكيو وتقلب مع 1/2 كمية الزيتون والدجاج ونصبها  في طينية فرن تصلح للتقديم ونزين وجهها كالبيتزا بباقي كمية  الموزاريلا والبارميزان وشرائح الزيتون وخطوط من المستردة  وصوص الباربكيو وتدخل الفرن ل15 دقيقة او حتي تسيح الجبن وقدميها وبالهنا والشفا


**تقدري تقدميها مع قليل من سلطة كول سلو لايت وبانيه دجاج مقرمش او الاكتفاء بها مع السلطة ويمممممممممممممممي
جربوها وقولولي رايكم ايه ؟؟؟؟
SHARE

About داليا سالم