Be The Chef
Enjoy Cooking
مع داليا سالم
Home » » سلطة البيض الدايت

سلطة البيض الدايت

Written By داليا سالم on الخميس، 13 أكتوبر 2011 | 12:55 م

دي سلطة رائعة وخفيفة جدا مستوحاة من طبق اتربيت عليه سلطة البيض المسلوق وكنت ومازالت بعشقه بس نسختي انا اخف (من ناحية الوزن )ههههههههه 
طبق ملئ بالكالسيوم والفيتامين سي وفيتامين A


المقادير :
1 بيضة مسلوقة
1بياض بيضة مسلوقة
1/4 بصلة صغيرة جوليان
2 م ص مستردة
ملح - فلفل اسود - كمون 
2 م ص هوت صوص
فلفل احمر قطع- فلفل اخضرقطع


1- بعد السلق (شوية ملح في ماء السلق ما يخليش البيضة تخرج بره قشرتها حتي لو تشققت القشرة ;) ) 
2- قطعت البيضة مكعبات صغيرة بالسكين (والصفار التاني كان من نصيب بنوتي :) ) وقلبيها مع باقي المكونات وبالهنا والشفا

**سواء ساخنة او باردة تحفة  مع عيش سن طري وااااااااااااااااااو 


**طبعا الطبق الاصلي اللي استوحيت الوصفة منه  كان بعد تقطيع البيض يرفع مع قليل من السمن او الزبد علي النارمع تتبيله نضيف الزيتون المخلي وبواقي قطع من السجق تحفة (ان شاء الله حاحطلكم الوصفة بالتفصيل )ويمي يمي مع العيش وتسلم ايدك يا ست الحبايب   
SHARE

About داليا سالم