ده طبق ايطالي شهير جداااااااااااا بس طعمه اكتر من رائع تشيكن بروفينسال
وصفة غنية بالطعم والالوان رائعة مع طبق من الباستا او ارز بسمتي ابيض وتمتعوا بنكهات رائعة تخليكي تزوري ايطاليا وانتي في بيتك :))))))))))))))
1/2 كيلو دجاج صدور مكعبات
1/2 ك زيتون كلاماتا مخلي
2 حبة طماطم كبيرة مقشرة وقطع
2 حبة فلفل اخضر قطع
1 بصلة كبيرة جوليان
1/2 ك كرفس مقطع
1/2 ك جزر مقطع
1 فص ثوم ناعم
ملح - فلفل اسود - زعتر - اوريجناو - ريحان
مرقة دجاج
زيت زيتون
1- نقوم اولا بتتبيل مكعبات الدجاج بالملح والفلفل ثم شوحيها في طاسة عميقة بقليل من الزيت علي الجانبين ل5 دقائق فقط ثم ارفعيها
2- في نفس مكان تحمير الدجاج قومي بتشويح البصل اولا ثم الكرفس ثم الجزر وشوحيهم ل5 دقائق كاملة ثم الثوم بدون ان يتغير لونهم ثم اضيفي الدجاج ثانيه وقطع الطماطم والفلفل والمرقة وتبلي المزيج واتركيه ليغلي ل5 دقائق اخري ثم اضيفي الزيتون ثم عدلي كمية الملح وقدميه ساخن وبالهنا والشفا
طبق رائع وسهل وسريع جداااااااااااااااا جربوه وان شاء الله يعجبكم
وصفة غنية بالطعم والالوان رائعة مع طبق من الباستا او ارز بسمتي ابيض وتمتعوا بنكهات رائعة تخليكي تزوري ايطاليا وانتي في بيتك :))))))))))))))
1/2 كيلو دجاج صدور مكعبات
1/2 ك زيتون كلاماتا مخلي
2 حبة طماطم كبيرة مقشرة وقطع
2 حبة فلفل اخضر قطع
1 بصلة كبيرة جوليان
1/2 ك كرفس مقطع
1/2 ك جزر مقطع
1 فص ثوم ناعم
ملح - فلفل اسود - زعتر - اوريجناو - ريحان
مرقة دجاج
زيت زيتون
1- نقوم اولا بتتبيل مكعبات الدجاج بالملح والفلفل ثم شوحيها في طاسة عميقة بقليل من الزيت علي الجانبين ل5 دقائق فقط ثم ارفعيها
2- في نفس مكان تحمير الدجاج قومي بتشويح البصل اولا ثم الكرفس ثم الجزر وشوحيهم ل5 دقائق كاملة ثم الثوم بدون ان يتغير لونهم ثم اضيفي الدجاج ثانيه وقطع الطماطم والفلفل والمرقة وتبلي المزيج واتركيه ليغلي ل5 دقائق اخري ثم اضيفي الزيتون ثم عدلي كمية الملح وقدميه ساخن وبالهنا والشفا
طبق رائع وسهل وسريع جداااااااااااااااا جربوه وان شاء الله يعجبكم