Be The Chef
Enjoy Cooking
مع داليا سالم
Home » , » دجاج مشوي بصوص الكاتشاب والمستردة

دجاج مشوي بصوص الكاتشاب والمستردة

Written By داليا سالم on الخميس، 17 نوفمبر 2011 | 6:15 م

كما سبق وقلت انا من عشاق الدجاج واحب اتفنن في تتبيلات مختلفة في كل مرة لشكل وطعم جديد
ودي طريقة جديدة لعشاق السرعة والاكل اللذيذ
بدات معايا لما ما كنش في وقت ولازم غداء في اقل من 45 دقيقة فكان الحل هذه الافتكاسة الرائعة
وبما ان ابني من عشاق الكا تشاب وانا من عشاق المستردة









المقادير :
1 دجاجة مقطعة ل 8 قطع (او كيلو اوراك مقطعة)
1 1/2 ك كاتشاب هاينز
1/4 ك مستردة  صوص هاينز 
3 م ك مستردة ديجون (يمكن الاستغناء عنها )
ملح - فلفل اسود- جوزة الطيب - كبابة صيني- زعتر - ثوم بودرة - بصل بودرة
3 م ك خل 
1 ك زبادي
1/4 بصلة مبشورة ناعم 




1- بعد تقطيع وغسل الدجاج جيدا قومي بتجفيفها جيدا بالمناديل الورقية  ثم نجهز التتبيلة
2- اخلطي كمية الكاتشاب والمسترد مع الزبادي وبشر البصلة والخل والتوابل جيدا حتي تصبح مزيج متجانس

3- قومي بتدليك الدجاج بالخلطة جيدا ومن تحت الجلد ايضا ثم (اذا كان عندك وقت اتركيها علي الاقل 1/2 ساعة ) ادخليها الفرن علي 200 درجة واتركيها ل35-40 دقيقة او حتي يحمر الجلد وقدميها وبالهنا والشفا

وصدقوني الاطفال بيعشقوها جدا  هههههههههه وادي الدليل ايد بنوتي بعد ما ذاقتها مش سايبني اصورهالكم  




وجبة لذيذة جدا وانا ادخلتها للفرن مباشرة وكان طعمها رائع فما بالك لو سبتها في التتبيلة اكتر ؟؟؟
تقدميها مع قليل من الكول سلو البيتي اللذيذ وارز كنتاكي المبهر او قليل من الباستا المفضلة 

وبالهنا والشفا اتمني تجربوها وتعجبكم :))

SHARE

About داليا سالم