ده طريقتي المفضلة في عمل الشاي باللبن
ولكن المرة دي راقي وشيك ولذيذ ويستاهل يكون علي طاولة افطارك الرومانسية جداااااا
تقدرو تقولوا شاي باللبن بنكهة الفالنتين
ولكن المرة دي راقي وشيك ولذيذ ويستاهل يكون علي طاولة افطارك الرومانسية جداااااا
تقدرو تقولوا شاي باللبن بنكهة الفالنتين
2 ك لبن
1 ك ماء
1 ½ م ص شاي احمر
سكر حسب الرغبة
شوكولاته فارماسيل
صوص شوكولاته
1- ارفعي اللبن مع الماء مع الشاي علي النار واتركيه ليغلي علي نار هادئة جدا ل5 دقائق وحليه بالسكر
2- في اكواب او كاسات التقديم نقوم بغمس حواف الكاس او الكوب في قليل من صوص الشوكولاته ثم في الشوكولاته الفارماسيل واتركيه الكاس ليتماسك حوافه جيدا (ويفضل عملها قبلها بساعة )
3- ثم قومي برش كل كوب اوكاس بقليل من صوص الشوكولاته واتركيها لتتماسك
4- صفي الشاي باللبن علي مصفاة سلك ثم صبيه داخل الكوؤس والاكواب وقدميه وبالهنا والشفا