Be The Chef
Enjoy Cooking
مع داليا سالم

الارز بالسجق

Written By داليا سالم on الاثنين، 24 أكتوبر 2011 | 10:23 ص

طبق جميل ولذيذ ومن وحي اللحظة جربوه وحيعجبكم وخصوصا لو مع كروكيت البطاطس حتلاقوها موجودة برضه

الارز بالسجق






2 ك ارز
1/4ك سجق
2 جزرة وسط مبشورة
1 بصلة جوليان
ملح - فلفل اسود - قرفة -
1- يطبخ الارز الابيض كما في الوصفات السابقة
2- يشوح السجق مع البصل والتوابل وتترك علي نار هادئة لمدة 10 دقائق في نفس الوقت يبشر الجزر ويترك جانبا
3-قبل التقديم تقطع السجق دوائر صغيرة مقاس قضمة ثم يقلب مع الارز وفي نفس الطاسة يشوح الجزر مع قليل من القرفة والشطة ثم يضاف مع الارز ويقلب ويقدم ساخن وبالهنا والشفا
يقدم مع البطاطس الكروكيت وسلطة الزبادي او يقدم مع كشك الزبادي
SHARE

About داليا سالم