Be The Chef
Enjoy Cooking
مع داليا سالم
Home » , » شاي باللبن ولكن علي طريقتي

شاي باللبن ولكن علي طريقتي

Written By داليا سالم on الثلاثاء، 31 يناير 2012 | 9:41 ص

ده طريقتي المفضلة في عمل الشاي باللبن
ولكن المرة دي راقي  وشيك ولذيذ ويستاهل يكون علي طاولة افطارك الرومانسية جداااااا
تقدرو تقولوا شاي باللبن بنكهة الفالنتين
2 ك لبن
1 ك ماء
1 ½ م ص شاي احمر
سكر حسب الرغبة
شوكولاته فارماسيل
صوص شوكولاته

1- ارفعي اللبن مع الماء مع الشاي علي النار واتركيه ليغلي علي نار هادئة جدا ل5 دقائق وحليه بالسكر

2- في اكواب او كاسات التقديم نقوم بغمس حواف الكاس او الكوب في قليل من صوص الشوكولاته ثم في الشوكولاته الفارماسيل واتركيه الكاس ليتماسك حوافه جيدا (ويفضل عملها قبلها بساعة )

3- ثم قومي برش كل كوب اوكاس بقليل من صوص الشوكولاته واتركيها لتتماسك

4- صفي الشاي باللبن علي مصفاة سلك ثم صبيه داخل الكوؤس والاكواب وقدميه وبالهنا والشفا 





SHARE

About داليا سالم