Be The Chef
Enjoy Cooking
مع داليا سالم
Home » , » بيتزا القرنبيط

بيتزا القرنبيط

Written By داليا سالم on الاثنين، 14 نوفمبر 2011 | 11:29 م

مين قال ان علشان عاملين دايت يبقي ممنوع البيتزا ؟؟؟؟؟؟؟
دي طريقة لبيتزا جامدة جدا من ناحية الطعم والقيمة الغذائية كمان وفوق كل ده قليلة السعرات الحرارية
الكرست بتاعة البيتزا معمولة من القرنبيط المسلوق  ممتازة للدايت الخالي من الكربوهيدرات



المقادير:


1 راس قرنبيط وسط مسلوق جيدا
ملح - فلفل اسود - بصل بودرة - ثوم بودرة - كمون 
1 بيضة 
1 بياض بيض
1/2 ك من الدقيق 
للحشو :
بيبيروني شرائح

جبنة موزاريلا قليلة الدسم
زعتر أخضر
1/2 ك صلصة طماطم

1 م ص خل


1- لعمل الكرست : نقوم بوضع القرنبيط في الفوود بروسيسير وخفقه جيدا ثم نضيف التوابل والبيض ونرشه يقليل من الدقيق فقط ليتماسك
2- ثم ندهن صينية تيفال بملعقة زيت ونكبس المزيج فيها جيدا ويدهن بالصلصة الممزوجة بالخل والزعتر ثم نرص شرائح البيبيروني والجبنة وتدخل الفرن 200 درجة لحوالي 15-20دقيقة او  حتي تحمر جيدا  وتتماسك الكرست وبالهنا والشفا مع سلطة خضراء
اتمني تجربوها وتعجبكم :)
SHARE

About داليا سالم